aboutus

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: YTM
Aantal werknemers: 500~1000
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 50% - 60%
Ongeveer ons
Inleiding

Van de Yutemotor (Guangdong) de Mechanische gedeeltenco., Ltd, in 2008 wordt gevestigd, is een high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie en verkoop van motorproducten dat. Zijn verrichting en op de markt brengend centrum worden gevestigd in Guangzhou, het kerngebied van de Delta van de Parelrivier en het trefpunt van de de Invoer en de Uitvoermarkt van China. De motorco. van Nan-Tchang yute, Ltd, als productiebasis, is dicht aan Jiangling-Co. van de Motorengroep, Ltd. Met elektrocomponenten als zijn hoofdvoordeel, concentreren wij ons bij het onderzoek en de ontwikkeling evenals de vervaardiging van aanzetten en generators voor dieselmotoren.

China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

In termen van productie, heeft het bedrijf geavanceerd materiaal, met inbegrip van vele reeksen high-precision numerieke controle machinaal bewerkende centra en numerieke controledraaibanken, volledig-automatische het lassenmachines van de rotorvlek, CNC malenmachines, schuimende machines ter plaatse, moderne automatische productielijnen, de volledig-automatische producenten van de isolatieverwerking, enz. geïntroduceerd. De jaarlijkse output heeft meer dan 200.000 eenheden bereikt. Uitgerust krachtige en hoogstaande motorproducten onophoudelijk om te ontwikkelen en te produceren, heeft YTM met geavanceerd het testen materiaal zoals computer uitvoerige het testen lijst, motor automatische uitvoerige het testen lijst, het motorleven het testen lijst, AC van de rotorrol intern drukmeetapparaat, enz.

Na jaren inspanningen, is YTM een doorbraak in de automobielautomobielindustrie geworden en vele technische octrooien wegens zijn jaren van motor van het productieervaring en talent verkoopervaring verkregen. De producten hebben ISO9001 overgegaan: 2000 Internationale Kwaliteitsbewakingscertificatie, Certificatie qs-9000 en ISO/TS16949-Certificatie voor Auto-industrie. YTM wordt gesteund door de producten van uitstekende kwaliteit en door klanten rond de wereld erkend. De producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden, zoals Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, en Amerika. Bovendien, YTM heeft bureaus van de opstellings de directe verkoop en provinciale agentschapafzet in provinciale hoofdsteden van China, die YTM maken een bepaalde positie in de industrie van bouwmachines bezetten en van een goede reputatie genieten.

China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Dienst

YTM voorziet de professionele en uitvoerige diensten aan klanten van bereidend en innovatief het denken beheer, professioneel en efficiënt verkoopteam en bekwaam de dienstpersoneel. Met perfect intern beheersmechanisme, comfortabele werkomgeving en goed aansporingssysteem, heeft YTM de de persoonlijke bekwaamheid van de werknemers zelf-capaciteit en verbeterd om ons merkconcurrentievermogen verder te verbeteren. YTM heeft ook de platforms van de opstellingse-commerce op Alibaba, Google en andere internationale websites. Aanhangend de bedrijfsfilosofie van „het Tevredenstellen van klanten, die reputatie zetten eerst, Houdend innovatief en ondernemend om perfectness“ na te streven, zullen wij ernaar streven om productkwaliteit en de dienstefficiency met markt als begeleiding te verbeteren, het bereiken gemeenschappelijke vooruitgang, ontwikkeling en win-win met onze klanten.

China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

vele jaren, die het principe van „hoogte bevestigen - de kwaliteit, de hoge norm, de hoge reputatie en de hoge bekwaamheid“, hebben YTM rijp technisch onderzoek en ontwikkelingsteam en van de naverkoopdienst team gevormd, die gebruikers van hoogstaande, duurzame en economische aanzetten en generators wijden te voorzien. Tot nu toe, hebben de reeksen motoren door YTM worden ontwikkeld en worden geproduceerd het internationale geavanceerde niveau dat bereikt. Onder hen, heeft de verkoop van motoren voor graafwerktuigen, mariene macht, generatorreeksen, licht en zware voertuigen het hele jaar door met breed lof van klanten over de hele wereld geleid.

China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens