Bericht versturen
aboutus

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.

Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: YTM
Aantal werknemers: 500~1000
Jaarlijkse omzet: 15000000-20000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Van de Yutemotor (Guangdong) de Mechanische gedeeltenco., Ltd, in 2008 wordt gevestigd, is een high-tech onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie en verkoop van motorproducten dat. Zijn verrichting en op de markt brengend centrum worden gevestigd in Guangzhou, het kerngebied van de Delta van de Parelrivier en het trefpunt van de de Invoer en de Uitvoermarkt van China. De motorco. van Nan-Tchang yute, Ltd, als productiebasis, is dicht aan Jiangling-Co. van de Motorengroep, Ltd. Met elektrocomponenten als zijn hoofdvoordeel, concentreren wij ons bij het onderzoek en de ontwikkeling evenals de vervaardiging van aanzetten en generators voor dieselmotoren.

CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Wat de productie betreft, heeft het bedrijf geavanceerde apparatuur geïntroduceerd, waaronder vele sets van hoogprecisie numerieke besturing bewerkingscentra en numerieke besturing draaibank,met een vermogen van niet meer dan 10 W, CNC-freesmachines, schuimmachines ter plaatse, moderne automatische productielijnen, volledig automatische isolatieverwerkende producenten, enz. De jaarlijkse productie heeft meer dan 200.000 eenheden bereikt.Om continu motorproducten van hoge prestaties en kwaliteit te ontwikkelen en te produceren, YTM is uitgerust met geavanceerde testapparatuur zoals een computeromvattende testtafel, een automatische motoromvattende testtafel, een testtafel voor de levensduur van de motor,rotor spoel AC interne drukmeter, enz.

Na jaren van inspanningen,YTM is een doorbraak geworden in de automotive motorindustrie en heeft veel technische patenten verkregen vanwege zijn jarenlange ervaring met motorproductie en talentverkoopDe producten zijn geslaagd voor ISO9001: 2000 International Quality Management Certification, QS-9000 Certification en ISO/TS16949 Certification voor de automobielindustrie.YTM wordt ondersteund door producten van hoge kwaliteit en is erkend door klanten over de hele wereldDe producten worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen en regio's,zoals Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Amerika.YTM heeft directe verkoopkantoren en provinciale verkoopkantoren in provinciale hoofdsteden van China opgericht, waardoor YTM een bepaalde positie inneemt in de bouwmachine-industrie en een goede reputatie geniet.

CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Dienst

YTM voorziet de professionele en uitvoerige diensten aan klanten van bereidend en innovatief het denken beheer, professioneel en efficiënt verkoopteam en bekwaam de dienstpersoneel. Met perfect intern beheersmechanisme, comfortabele werkomgeving en goed aansporingssysteem, heeft YTM de de persoonlijke bekwaamheid van de werknemers zelf-capaciteit en verbeterd om ons merkconcurrentievermogen verder te verbeteren. YTM heeft ook de platforms van de opstellingse-commerce op Alibaba, Google en andere internationale websites. Aanhangend de bedrijfsfilosofie van „het Tevredenstellen van klanten, die reputatie zetten eerst, Houdend innovatief en ondernemend om perfectness“ na te streven, zullen wij ernaar streven om productkwaliteit en de dienstefficiency met markt als begeleiding te verbeteren, het bereiken gemeenschappelijke vooruitgang, ontwikkeling en win-win met onze klanten.

CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

vele jaren, die het principe van „hoogte bevestigen - de kwaliteit, de hoge norm, de hoge reputatie en de hoge bekwaamheid“, hebben YTM rijp technisch onderzoek en ontwikkelingsteam en van de naverkoopdienst team gevormd, die gebruikers van hoogstaande, duurzame en economische aanzetten en generators wijden te voorzien. Tot nu toe, hebben de reeksen motoren door YTM worden ontwikkeld en worden geproduceerd het internationale geavanceerde niveau dat bereikt. Onder hen, heeft de verkoop van motoren voor graafwerktuigen, mariene macht, generatorreeksen, licht en zware voertuigen het hele jaar door met breed lof van klanten over de hele wereld geleid.

CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5CHINA Yute Motor(Guangzhou) Mechanical parts Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Contactgegevens